Beukema verzorgt deskundig jouw bedwantsenbestrijding

Bedwantsen zijn bijzonder nare beestjes. Het zijn kleine bloedzuigertjes wiens beten zeer jeukend en branderig zijn. En je hebt vaak geen idee waar je zulke beten hebt opgelopen. Wij van Beukema Ongediertebestrijding zijn gespecialiseerd in bedwantsenbestrijding in Noord-Holland en helpen je snel en effectief van de bedwantsen af.

Bedwantsen: kruipende vampiertjes

Een bedwants is een kleine parasiet die ongeveer een halve centimeter groot wordt. Het insectje leeft van het bloed van mensen en dieren. De naam heeft hij te danken aan de plek waar hij het liefste leeft: in en rond het bed. Omdat ze zeer plat zijn, wurmen zij zich overal tussen. De beten van de bedwants lijken een beetje op een muggenbult en kunnen enorm jeuken en branden.

Bij bedwantsen in huis is een grondige bedwantsenbestrijding nodig. Omdat de beestjes op zo veel plekken komen en dus overal eitjes kunnen leggen, moet het hele huis worden behandeld. Wij van Beukema Ongediertebestrijding zijn gespecialiseerd in de bestrijding van bedwantsen. Omdat de beestjes zich overal kunnen bevinden, weten mensen meestal niet wat te doen tegen bedwantsen. Wij zijn hierin zo ervaren, dat een enkele behandeling meestal genoeg is. Wij gebruiken een bedwantsenbestrijdingsmiddel dat heel grondig is, maar niet schadelijk voor jouw gezondheid. Omdat de beestjes zich goed kunnen verstoppen, zijn ze overigens niet direct allemaal dood. Na verloop van tijd zijn alle wantsen echter wel in aanraking gekomen met het gif en ben je er echt vanaf!

Beter voorkomen dan genezen in de horeca

Bedwantsen zijn een veelvoorkomend probleem in hotels en hostels. Ze kunnen dagelijks worden binnengebracht door nietsvermoedende gasten. Het is dus raadzaam om als horeca-eigenaar te investeren op het gebied van bedwantsen voorkomen. Schakel daarom Beukema Ongediertebestrijding in om de ruimtes en kamers met regelmaat te controleren. Je kunt hiervoor telkens opnieuw een afspraak maken, maar je kunt ook gebruik maken van ons alles-in-1-pakket met een speciale uitbreiding voor bedwantsenbestrijding. Dit betreft namelijk een specifieke expertise. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en geeft zo jouw ongediertebestrijding uit handen aan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Zo houd je het pand fris en de gasten tevreden.

Blijf niet langer zitten met jouw bedwantsenplaag en schakel Beukema Ongediertebestrijding in Noord-Holland in om een eind te maken aan die vampiertjes in jouw huis of hotel. Neem bij voorkeur telefonisch contact met ons op via tel. 085-8883988. Wij zijn dan binnen 24 uur op jouw locatie aanwezig voor een gratis inspectie. Het is ook mogelijk een bericht te sturen met het contactformulier. Wij staan je graag te woord en schieten snel te hulp.

Waarom Beukema Ongediertebestrijding?

  • 24/7 bereikbaar
  • Snel schakelen
  • Professioneel advies
  • Duidelijke prijzen
  • Geen voorrijkosten
  • Secuur met biociden
  • Georganiseerd

Vraag vrijbijvend een offerte aan

Kies voor de effectiefste bestrijding van: