Grondig houtworm bestrijden door Beukema Ongediertebestrijding

Last van houtworm? Maak snel korte metten met deze plaag. Beukema Ongediertebestrijding zorgt voor een grondige bestrijding van de houtworm, zodat jouw hout niet verder wordt aangetast. Wij zijn snel ter plaatse en voeren de bestrijding direct uit. Voor houtworm bestrijden in Noord-Holland moet je absoluut bij Beukema Ongediertebestrijding zijn.

Wormpje nooitgenoeg

Houtworm is een verzamelnaam voor insectenlarven die graag in hout leven. Om te overleven knagen zij zich een weg door houten balken of fundering. Houtwormen worden zichtbaar wanneer de larven zich hebben ontwikkeld tot kevers en uitvliegen door gaatjes in het hout. Om te controleren of er nog levende houtwormen in het hout zitten, kun je een vel (zwart) papier onder het hout leggen en wachten op boormeel dat uit de gaatjes valt.

 

De beestjes komen voornamelijk voor op landelijke locaties met veel hout. Wanneer de houtwormen zich lang genoeg door het hout heen eten, wordt het broos. Dit is natuurlijk niet veilig. Je kunt zelf de plaag proberen te bestrijden; dan is het probleem visueel wel verholpen, maar vaak komen de beestjes weer terug. De houtwormen eten dan vrolijk door en dan ben je nog verder van huis. Wij raden je dus sterk aan om de plaag direct grondig te verhelpen door een professional in te schakelen. Beukema Ongediertebestrijding komt graag de houtworm verwijderen, zodat jouw hout niet verder wordt aangetast.

Grondige behandeling

Allereerst impregneren we het hout door middel van een hogedrukspuit met een middel gedragen op kerosine en olie. In de kerosine zit een zenuwgif dat tot diep in het hout doordringt en de larven doodt. Wij bieden 2 verschillende behandelingen aan. Ten eerste een intensieve, curatieve behandeling waarbij jouw plaag met verschillende middelen per aantasting wordt verholpen. Ten tweede een preventieve behandeling, waarmee je ervan verzekerd bent dat je de komende 10 jaar geen houtworm zult aantreffen. Deze laatste optie is raadzaam voor bijvoorbeeld boerderijen of andere landelijke plekken met veel hout, omdat houtworm bestrijden hier vaker nodig is. Je ontvangt een garantiecertificaat, zodat je echt 10 jaar lang kunt rekenen op een houtwormvrij huis. Overigens behandelen wij enkel grof hout – zoals balken en zolders – en geen meubels.

Laat jouw houtworm behandelen door Beukema Ongediertebestrijding in Noord-Holland en wees verzekerd van sterk houtwerk. Wij zijn na jouw telefoontje binnen 24 uur bij jou op locatie. Bel bij voorkeur naar tel. 085-8883988 of stuur ons desgewenst een bericht te via het contactformulier. Ook dan zijn wij zo snel mogelijk bij je. Jouw houtworm bestrijden kun je het beste overlaten aan Beukema Ongediertebestrijding.

Waarom Beukema Ongediertebestrijding?

  • 24/7 bereikbaar
  • Snel schakelen
  • Professioneel advies
  • Duidelijke prijzen
  • Geen voorrijkosten
  • Secuur met biociden
  • Georganiseerd

Vraag vrijbijvend een offerte aan

Kies voor de effectiefste bestrijding van: