Ongediertevrij met het alles-in-1-pakket van Beukema!

Maak gebruik van Beukema’s alles-in-1-pakket in Noord-Holland voor ongediertebestrijding om vervelend ongedierte weg te houden bij jouw bedrijf. Wij verzorgen curatieve én preventieve behandelingen en komen 8 keer per jaar langs. Zo heb jij zelf geen omkijken meer naar de bestrijding. In de tabel hieronder vind je een overzicht van de pakketten die wij aanbieden. Da’s goed geregeld!

  KLEIN MIDDEL GROOT HOTELS
         
  Snackbar, grillroom, koffiebar, etc. Restaurants, kleine supermarkt, etc. Supermarkten, distributiecentra, etc. Hotels, hotelketens
Afmeting oppervlakte tot 60 m2 60 tot 120 m2 120+ m2  
Muizen
Ratten
Vlooien
Zilvervisjes
Bed wantsen      
Bezoek 8 x per jaar 8 x per jaar 8 x per jaar 8 x per jaar
€ per maand  (ex btw) € 45,- € 60,- €90,- € 12,50 per kamer*
        *minimale afname 15 kamers

Ongewenste bezoekers

Ongedierte is een veelvoorkomend probleem in veel bedrijfspanden. Van kleine cafés tot hotels en grote distributiecentra: dit zijn voor muizen, ratten, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en vlooien allemaal lekkere warme plekjes met veel te knabbelen. Deze beestjes wil je echter niet in jouw bedrijfspand hebben: zij vreten het materiaal aan en brengen vaak pesticiden mee. Ook wekt het bij klanten geen goede indruk als er ongedierte rondloopt.

Zorgeloos ongediertevrij

Wij nemen jou de zorg voor ongediertebestrijding uit handen. Zo ben jij verzekerd van een ongediertevrij bedrijfspand en heb je hier zelf geen omkijken naar. Dat is comfortabel, maar ook nog eens prettig wanneer de inspectie langskomt. Wij houden onze werkzaamheden namelijk nauwkeurig bij in een digitaal logboek. Plaatsen van aantasting, plekken met de grootste opname van gif, afgedichte doorgangen en gebruikte middelen zijn hierin terug te vinden. De inspectie kan zo direct zien dat er serieus werk wordt gemaakt van het voorkomen en bestrijden van ongedierte.

Houd jouw bedrijf ongediertevrij en maak gebruik van het complete alles-in-1-pakket van Beukema Ongediertebestrijding in Noord-Holland. Je kunt direct een afspraak met ons maken door te bellen naar 085-8883988. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via het contactformulier. Via deze wegen kun je ons natuurlijk ook vragen stellen. Wij hopen van je te horen en voeren graag jouw professionele ongediertebestrijding uit.

Vraag vrijbijvend een offerte aan

Kies voor de effectiefste bestrijding van: