Laat jouw wespennest verwijderen door Beukema!

Last van wespen? Een wespennest is een gevaarlijk ding. Wespen komen altijd op alle zoetigheid af en kunnen venijnig steken. Maar als je ook nog eens een nest in je pand hebt, planten zij zich onder je neus voort. Blijf niet onnodig lang zitten met dit probleem! Door Beukema Ongediertebestrijding laat je in snel en effectief het wespennest verwijderen in Noord-Holland.

Professioneel werk

Een wespennest is bijzonder vervelend en onhandig. Maar wespen zijn – net als jij – zuinig op hun huis. Zij geven niet zomaar gewonnen en steken wanneer ze boos zijn. Het kan dus een pijnlijke klus worden om de wespenbestrijding zelf voor je rekening te nemen. Wij raden daarom aan de wespenplaag te laten verhelpen door een professional. Beukema Ongediertebestrijding komt jouw wespennest verwijderen zodat je hier zelf niet aan hoeft te beginnen.

Het verwijderen gebeurt als volgt. In de opening van het nest spuiten wij een giftig en plakkerig soort talkpoeder. Omdat het zo plakkerig is, nemen de wespen het mee het nest in, waardoor de wespen binnenin ook vergiftigd raken. Het nest droogt uit en vergaat. De koningin bouwt slechts een keer per jaar een nieuw, dus je loopt geen risico dat het nest terugkomt. Eitjes die nog in het nest aanwezig zijn kunnen eventueel nog uitkomen, maar zonder koningin beginnen de wespen niets. Deze overleven dus niet lang.

Snel en scherp geprijsd

Door Beukema laat je het wespennest effectief verwijderen tegen een scherp tarief. Wanneer je ons belt, komen wij binnen 24 uur bij jou langs. Wij voeren kosteloos een inspectie uit en stellen een offerte op waarvoor je niet hoeft te betalen. Indien moet worden overgegaan op het wespennest verwijderen, doen wij dit direct. Zo ben je snel van dat ellendige ding af. Omdat wij vierkant achter ons werk staan, bieden wij bovendien 100% garantie: we vertrekken pas zodra het probleem echt verholpen is.

Wacht niet langer en laat die vervelende wespen bestrijden door Beukema Ongediertebestrijding in Noord-Holland. Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Purmerend/Zaanstad en kunnen al binnen 24 uur aanwezig zijn. Zoek bij voorkeur telefonisch contact met ons via tel. 085-8883988. Ook kun je ons een bericht sturen met het contactformulier. Wij hopen van je te horen!

Contactformulier

Kies voor de effectiefste bestrijding van: